Saga Furs ainoa Pariisin konferenssin turkisalanyrityksistä, joka markkinoi vastuullisuutta

Kuten tiedämme, kuluttajat vaativat brändeiltä vastuullisuutta, aitoutta ja läpinäkyvyyttä. Tämän vuoksi Saga on viimeisissä Fur Vision ‑tapahtumissa panostanut siihen, että esittelemme työtämme eläinten hyvinvoinnin ja vastuullisen tuotannon puolesta.

Saga järjesti Fur Vision -tapahtuman Pariisissa Première Vision ‑konferenssin yhteydessä 19.–21.9.2018. Saga Furs oli ensimmäinen ja ainoa turkisnäytteilleasettaja messujen Smart Creation –alueella. Alueen tavoitteena oli esitellä muotiteollisuuden vastuullisuuden puolesta tehtyjä edistysaskelia.

Saga osallistui myös Smart Talk ‑seminaariin, joka oli yksi Smart Creationin päätapahtumista. Siellä asiantuntijat ja kansainväliset järjestöt keskustelivat ja vertailivat kokemuksiaan kestävistä toimintatavoista.

Yli 30 kävijää osallistui Smart Talk ‑seminaariin, jossa muotiliiketoiminnan johtaja Tia Matthews esitteli Saga Fursin pohjoismaista perintöä. Hän kertoi myös, kuinka Saga myötävaikuttaa alan kestävään kehitykseen ja esitteli miten Sagan turkistilasertifiointi

  • toimii alan mallina vastuullisuudesta
  • takaa eläinten hyvinvoinnin
  • auttaa tarhaajia kehittämään tarhoja

”Tunnistimme hyvin aikaisessa vaiheessa, että palvellaksemme asiakkaitamme, meidän oli varmistettava, että käytäntömme ovat alan parhaita” , kertoi Matthews.

Saga Fursin on ainoa nahkojen myyjä, jolla on oma jäljitettävyysjärjestelmänsä. Tämä herätti kuulijoissa laajalti kiinnostusta, samoin kuin turkisten biohajoavuuden myönteiset ympäristövaikutukset. Niistä on viime aikoina keskusteltu paljon muotialalla.

Puhetta seurannut kysymyksille varattu osio herätti paljon positiivista keskustelua ja antoi mahdollisuuden oikaista joitakin turkiksiin liittyviä väärinkäsityksiä, joita turkiksia vastustavat ryhmittymät ovat vuosien saatossa levittäneet.