Saga auttaa venäläissuunnittelijoita tutustumaan uusiin muokkaustekniikoihin

 

Saga tekee huutokauppayhtiötä aktiivisesti tunnetuksi Venäjän markkinoilla sekä panostaa vahvasti markkinointiin edistääkseen turkisten tunnettavuutta ja esitelläkseen uusia tapoja käyttää turkista.

  • Saga Furs oli Viktor Konstantinopolskin pääyhteistyökumppani, kun tämä lanseerasi uuden ASTEL by Konstantinopolski ‑turkisbrändinsä Moskovassa marraskuussa. Konstantinopolskilla ja Sagalla on pitkä suhde ja Saga auttoi Konstantinopolskia toteuttamaan visioansa Saga Design Centressa kehitettyjen uusien turkistekniikoiden avulla. Suunnittelija on tunnettu kehttämistään ainutlaatuisista metallointitekniikoista.. Metalloinnin tuloksena turkiksesta tulee silkkisen pehmeä ja se saa upean metallisen hohteen, esimerkiksi hopean, kuparin tai kullan sävyssä.
    Lisätietoja uudesta mallistosta ja tapahtumasta

 

  • Saga osallistui myös Pietarissa 4.–5.10. järjestettyyn muotifoorumiin. Suuri joukko venäläisiä ja kansainvälisiä muodin ammattilaisia oli mukana tapahtumassa keskustelemassa muodin kuumimmista kysymyksistä. Sagan näyttelyosasto ja uusia tekniikoita esitelleet mestariluokan työpajat saivat paljon huomiota.

 

  • Myös Sagan kansainvälinen Fur Vision ‑turkismuotitapahtuma vieraili Moskovassa. Sagan omat suunnittelijat Tanskassa sijaitsevasta Design Centrestä esittelivät uusia ideoita Venäjän johtaville muotisuunnittelijoille, suurimmille turkisvalmistajille.

 

  • Saga oli mukana myös Chapeau Fair 2018 -messuilla, jotka järjestettiin syyskuussa Moskovassa 16:nnen kerran. Messuilla olivat paikalla kaikki tärkeimmät venäläiset nahkojen jälleenmyyjät Moskovasta, Novosibirskistä, Pjatigorskista ja Nižni Novgorodista. Saga Furs oli ainoa messuille osallistunut turkishuutokauppayhtiö. Erityisesti Saga Fursin kahdesti päivässä järjestämät työpajat kiinnostivat.