Saga stöder både affärer och tillverkare att sälja fler pälsplagg

Antifur- rörelsen får alltmer uppmärksamhet som en följd av att ett ökande antal toppvarumärken har meddelat att de slutat använda päls. Detta har naturligtvis en negativ effekt på konsumentbeteendet, och intresset för hållbarhet ökar kontinuerligt både bland företag som marknadsför ready-to-wear plagg samt deras kunder.

 

Modeföretagen minskar andelen av päls i sina kollektioner

Många av Sagas kunder som tillverkar ready-to-wear plagg fokuserar dock på marknaderna i Asien där det fortfarande är populärt att använda päls. Många detaljhandlare som säljer toppmode-kollektioner i Korea, Japan och Kina inkluderar päls i kollektionerna.

 

Saga hjälper affärer att argumentera för hållbar päls och tillverkare att hitta nya tekniska lösningar

 

Saga lägger stora ansträngningar på att nå ut till detaljhandelsaffärers inköpare för att övertyga dem att inkludera päls i sina kollektioner genom att stöda deras försäljningsverksamhet:

 

  • Organisera kundtillställningar och främja Saga Furs’ utbud av hållbar räv, finnsjubb och mink är de bästa sätten att hjälpa försäljningspersonalen.
  • Kundservicen är viktigare än prisnivån för kunder som är intresserade av att köpa högklassiga pälsprodukter. Vi hjälper försäljningspersonalen att bli mer självsäkra när det säljer päls.
  • Även stylister stöder försäljningspersonalen genom att visa hur man kan inspirera konsumenterna att använda och kombinera päls och moderna klädesplagg enligt de senaste trenderna.

 

Även tillverkare behöver stöd då de är ivriga att implementera nya tekniska lösningar för att tillverka modernt designade lätta pälsplagg i intressanta prisklasser. Pälsbesatser, såsom väskor, scarfar, hattar och västar, attraherar speciellt de yngre konsumenterna.