Saga tukee sekä myymälöitä että valmistajia turkispukineiden myynnin kasvattamiseksi

Turkisten vastainen liike saa enenevissä määrin julkisuutta, kun monet eturivin brändit ovat ilmoittaneet lopettavansa turkisten käytön. Tällä on luonnollisesti kielteinen vaikutus myös kuluttajakäyttäytymiseen ja kiinnostus kestävän kehityksen ratkaisuihin on jatkuvasti kasvanut valmisvaatemallistoja markkinoivien yritysten ja heidän asiakkaiden keskuudessa.

Länsimaiset muotiyritykset vähentävät turkisten käyttöä mallistoissaan.  Monet Sagan valmisvaatemallistoja valmistavat kumppanit keskittyvät kuitenkin Aasian markkinoille, joilla turkisten käyttö on edelleen pysynyt hyvällä tasolla. Monet huippumuotimallistoja myyvät jälleenmyyjät Koreassa, Japanissa ja Kiinassa käyttävät myös turkista mallistoissaan.

Saga auttaa myymälöitä perustelemaan turkisten käyttöä, ja auttaa valmistajia löytämään uusia teknisiä ratkaisuja 

Saga panostaa paljon tärkeimpien vähittäismyyjmälöiden ostajiin vakuuttaaksen heitä ottamaan valikoimiinsa turkista. Saga tukee myyntihenkilöstön työtä muun muassa seuraavasti:

  • Järjestämällä asiakastapahtumia ja auttamalla myyntihenkilökuntaa perustelemaan Saga Fursin sertifioitujen kettu-, suomensupi- ja minkkimallistojen ostamista
  • Auttamalla myyjiä tuntemaan itsensä varmemmaksi turkisten myyntityössä, koska muodikkaiden turkisten ostamisesta kiinnostuneille asiakaspalvelu on hintaa tärkeämpi tekijä
  • Tarjoamalla myyjien tueksi myös stilistien apua. Stilistit osaavat neuvoa miten kuluttajat saadaan innostumaan turkisten käytöstä ja kuinka turkista voidaan yhdistää muotivaatteisiin.

Myös valmistajat kaipaavat tukea. He ovat kiinnostuneita ottamaan käyttöönsä uusia tekniikoita, joiden avulla voidaan luoda kevyitä, muodin mukaisia turkispukineita houkuttelevaan hintaan.  Laukut, huivit, hatut ja liivit ovat tyypillisesti tuotteita, joiden avulla nuoret kuluttajat saadaan ostamaan ensimmäinen turkistuote.